Levelezési cím:
2100. Gödöllő, Szabadság út 11.
Telefon:
Tel: (+36) 70 3100 800
E-mail:
info@14001.hu
 
 • Mennyi ideig tart egy ilyen bevezetés?
  3-5 hónap
 • Hogyan zajlik le a bevezetés?
  Mindenekelőtt felmérjük a jelenlegi működést. Egyeztetünk önökkel a problémákról, valamint azok kijavításának reális lehetőségeiről. Kidolgozzuk a dokumentációt és bevezetjük mindazt, amit közösen elhatároztunk. Azután hívunk egy auditort, aki pedig igazolja, hogy a rendszer megfelelően működik.
 • Megkönnyíti a bevezetést, ha már van ISO 9001?
  Természetesen jelentős könnyebbséget jelent számunkra, ha rendelkeznek bármilyen tanúsított rendszerrel! Olcsóbb is a kiépítés és sokkal gyorsabban tudjuk hozzáépíteni a többletkövetelményeket egy meglévő rendszerhez, mint ha nulláról kell kezdenünk.
 • Mi történik, ha gazdaságosan nem megoldható egy környezetvédelmi probléma?
  A tanácsadó feladata megoldást találni a problémára! Önöknek a szabvány követelménye értelmében nem feladata a 100%-os jogszabályi megfelelés, így még nagyobb problémák áthidalására is van lehetőség.
 • Mi van, ha nincsen környezetvédelmi szakemberünk?
  Természetesen ez sem lehet probléma. Megfelelő szakembereket tudunk bevonni szolgáltatási körünkbe, így megkönnyítve az Önök életét.
 • Ha lesz ISO-nk bele fogunk fulladni a papírmunkába?
  Mindenki a papírgyártást említi elsőként, ha bármilyen ISO szabványra is gondol. Régen és talán még napjainkban is bizonyos tanúsító szervezeteknél elfogadhatatlan volt a papírok elektronikus kezelése. Ezekkel a szervezetekkel mi nem auditáltatunk! Tehát nem gyártunk feleslegesen papírt, és nem vágatunk ki erdőket csak azért, hogy az auditor kellemesen érezze magát.
Az oldalon található képi és szöveges információ felhasználásáhaoz a jogtulajdonos engedélye szükséges!